Ramai Yang Tak Tahu 10 Kelebihan Simkad ONEXOX
Setiap telco yang ada di Malaysia ada kelebihan masing-masing tetapi apa yang ada pada ONEXOX tidak dapat tandingi dari segi kelebihannya. Apakah kelebihannya, jom mari lihat 10 senarai yang berada di bawah.

10 Kelebihan ONEXOX

Kita semua sudah sedia maklum bahawa simkad ONEXOX sudah semakin dikenali ramai. Ramai yang dah mula bertukar dari telco X ke telco ONEXOX. Bukan setakat terkenal dengan "Super Jimat" tetapi ada banyak kelebihannya yang ramai masih tidak mengetahuinya.


1. Simkad Yang Murah

Hanya RM10 untuk memiliki simkad ONEXOX dan tersedia baki kredit RM5. Ia murah untuk dibeli oleh sesiapa saja.

2. Panggilan Serendah 5 Sen

Short-Call untuk 10 saat pertama cuma dan hanya 5 sen ke semua rangkaian. Panggilan yang teramat murah, kelebihan yang tiada tandingannya.

3. Pelan Flexi 2 Dalam 1

Setiap kali topup, baki kredit akan dibahagikan ke dalam 2 akaun berbeza iaitu DA dan MA. Untuk kelebihan penjimatan call/sms dan juga data internet.

4. Family & Rakan Ke Semua Telco

Sebanyak 10 nombor pilihan anda apa jua rangkaian telco termasuk talian tetap boleh didaftarkan dalam family dan friends untuk kadar penjimatan.

5. Internet Berkelajuan Tinggi

Tiada catuan dalam kelajuan internet data dan langganan sebulan hanya RM28 sahaja untuk 1.5 GB.

6. Percuma 1800 SMS

Setelah anda aktifkan talian ONEXOX, anda akan diberikan sms sebanyak 1800, yakni 150 sms selama 12 bulan secara percuma untuk dalam talian.

7. Tempoh Sah Selama 28 Bulan (MNP)

Khas buat mereka yang kekalkan nombor lama dengan dibekalkan simkad MNP. Anda diberi tempoh sebulan untuk top-up RM50 dalam masa sebulan supaya nombor telefon lama anda dapat didaftarkan

8. Tempoh Sah Dikira Terkumpul

Walaupun anda dalam tempoh sah dan jika buat pembelian topup, maka tempoh sah akan ditambah dari tarikh akhir tempoh sah.

9. Kenalkan Kepada Rakan Dapat 5% Pasif

Walaupun anda sebagai pengguna, jika anda perkenalkan kepada family & rakan, anda akan dapat dapat 5% dari jumlah topup mereka setiap bulan.

10. Peluang Kerjaya Sebagai Dealer

Anda boleh memohon untuk menjadi dealer dan mula menjana pendapatan tanpa had. Pelbagai inisiatif dan dengan keuntungan dengan margin yang besar tanpa perlu keluar modal yang besar. 


EmoticonEmoticon